terreininrichting Wiekendael 3 (1244 x 562)

Terreininrichting Wiekendael afgerond

Terreininrichting Wiekendael afgerond

Rothuizen BouwMeestrPro heeft de afgelopen twee jaar in opdracht van Stichting Groenhuysen de herinrichting van de bestaande locatie van het regionaal behandelcentrum Wiekendael en de uitbreiding van deze locatie met een nieuwbouw voor de afdeling Parkinson gerealiseerd.

Naar aanleiding van de nieuwbouw was het noodzakelijk het grote parkeerterrein te herindelen, zodat er een efficiënt en overzichtelijk parkeerterrein ontstaat met voldoende parkeerplaatsen.

In het plan was er voor gekozen duurzaamheid voorop te stellen, daarom is een groot deel van de bestaande materialen hergebruikt. In verband met het uitzicht vanuit de nieuwbouw is het parkeerterrein visueel afgescheiden met een zone van beplanting en bomen.

De opdrachtgever heeft besloten extra budget vrij te maken zodat ook de binnentuinen bij de woongroepen en de entree aangepakt konden worden.

Op maandag 20 maart 2017 is de terreininrichting van dit project officieel opgeleverd. Hierdoor beschikt Stichting Groenhuysen nu over een volledig heringericht behandelcentrum waar ze weer jaren mee vooruit kunnen.